Stenhus Ängelholm

På Stenhus AB är vi specialiserade på att bygga arkitektritade stenhus. Våra hus är kända för sin hållbarhet och energieffektivitet och vi designar varje hem för att passa kundens unika stil och behov. Vi är här för att göra din dröm om ett eget, personligt hem till verklighet.
Image
Image

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr stenhus som speglar just dina önskemål, från rymliga villor till mysiga Attefallshus.
Image

Transparens

Nära kundkontakt och transparenta processer ger dig full insyn från start till mål – Vi är alltid bara ett samtal bort.
Image

Effektivitet

Njut av tystnad och komfort med minimala driftkostnader. Vi har kunskap och samarbete med pålitliga, lokala leverantörer.

Staffanstorp

Image
Här har vi ett rejält stort 1 1/2 plans hus med frontespis som tillval Boarean på närmare 200 m2. På denna ritning har vi ritat det som två separata lägenheter för kunds räkning. Möjligheterna är stora då ni själva påverkar planlösning på båda planen. Huset är vitputsat med grå takpannor, fönster med spröjs i aluminiumfärg samt silvrigt plåtarbete. Pris på förfrågan

Vellinge

Image
I Vellinge kommun och Östra Grevie har vi byggt detta vinkel hus med frontespis och takkupa. Boarea på 175 m2 med ryggåsresning i vardagsrum och full takhöjd. Huset har totalt fem sovrum och ett allrum på ovanvåningen, kök, vardagsrum och tvättstuga på första plan. Här har vi även byggt till ett litet enkel garage. Pris på förfrågan

Boken

Image
I Eslövs området har vi byggt ett två plans radhus i ljusgrå puts och vita gesimser vid gavlarna Här har man tagit tillvara på varje m2 boarea för ett smart boende. Varje lägenhet är på 120 m2 med 3 sovrum på ovanvåning samt ett tv rum, första våning har öppen planlösning med kök och tänkt att ha sin egen lilla täppa på baksidan En toalett med dusch på varje våning samt en tvättstuga/teknikrum på första plan Som vanligt hos oss har ni möjlighet att påverka planlösning och utseende

  Kontakta oss


  Fördelarna med att bygga stenhus i Ängelholm
  Ett stenhus, med sin robusta byggnad, ger utmärkt isolering mot både värme och kyla, vilket bidrar till minskade underhållskostnader och förbättrad komfort. Vi fokuserar på att bygga hem som är estetiskt tilltalande och energieffektiva för att minska dina energikostnader. Genom att ständigt vidga våra kunskaper inom ny energiteknik, säkerställer vi att varje hem vi bygger är både ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

  Att välja oss

  När du väljer oss för ditt stenhusprojekt skapar vi ett hem baserat på dina specifika idéer. Vi är anpassningsbara och strävar efter att uppfylla din vision med en personlig prägel. 

  Ett engagemang som varar

  När du väljer att bygga stenhus i Malmö med oss, kan du vara säker på att vi lyssnar till dina önskemål. Vår flexibilitet i designprocessen innebär att du kan sätta din egen unika prägel på ditt framtida hem, med utrymme för personliga preferenser och idéer.

  Att anlita oss när du vill bygga ditt stenhus i Ängelholm innebär mycket mer än att bara välja ett byggföretag. Det innebär att du får en dedikerad partner som engagerar sig fullt ut från projektets start till dess avslut. Vår mindre organisation tillåter oss att erbjuda personlig service, snabba beslut och kontinuerlig kommunikation genom hela projektets gång. Vi finns alltid ett samtal bort för att besvara dina frågor och bistå med expertis.

  Vi ansvarar fullt ut för varje steg i projektet, från de första ritningarna till den slutliga leveransen, och vi ser till att alltid hålla hög kvalitet. Genom att samarbeta med utvalda lokala partners bildar vi ett team som uppnår framstående resultat. 

  Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så börjar vi tillsammans arbetet med att göra din vision av ett arkitektritat stenhus till verklighet. 

  Här finns vi

  Stenhus Skåne, Stenhus Malmö