Om oss

Vi är ett byggföretag som är specialiserade på Stenhus och vi bygger allt från stora exklusiva hus på 500 m2 till små Attefallshus.

Då vi har en smal organisation så betyder det korta beslutsvägar och en tät och ibland daglig kontakt under uppförandet av ert hus . Vi är aldrig längre bort än ett samtal.

Vårt nära samarbete med lokala leverantörer samt underentreprenörer gör att vi har ett ”Team” som alltid fungerar.

Vårt mål är att bli “Din stenhus specialist”.

Med våra hus får ni som kunder tysta och behagliga hus med låga energi- och driftkostnader. Detta tack vare att vi ständigt utbildar oss ibland annat energifrågor. Hos Stenhus HE AB ser vi till att kunden får god service kombinerat med hög kvalitet. Våra hus är arkitektritade och anpassas efter era önskemål. Stenhus HE AB:s hantverkare har långvarig erfarenhet inom husproduktion och vi är själva närvarande hela tiden för att ha full kontroll över samtliga skeden i byggprocessen.

Vi bygger Ert hus, oavsett om du vill ha ett klimatskal eller totalentreprenad. Som både säljare och ansvariga för materialbeställning och leveranser till egen kontroller följer vi med er hela vägen från första mötet tills ni flyttat in. Det gör att ni alltid vet vem ni kan vända er till vid frågor som berör ert husbygge.

 

Välkomna till oss Stenhus HE AB

Oliver Rasic & Lars Bjärnetoft

Kontakta oss

  Oliver Rasic

  Telefon
  042-20 59 04

  E-post
  oliver.stenhus@gmail.com

  Lars Bjärnetoft

  Telefon
  042-20 59 02

  E-post
  lars.stenhus@gmail.com