Stenhus Landskrona

Har du en vision om ett unikt och personligt stenhus i Landskrona? Då är vi din ideala samarbetspartner. Vi är experter på att bygga arkitektritade stenhus som inte bara är hållbara och energieffektiva, utan också anpassade efter dina individuella önskemål och behov.
Image
Image

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr stenhus som speglar just dina önskemål, från rymliga villor till mysiga Attefallshus.
Image

Transparens

Nära kundkontakt och transparenta processer ger dig full insyn från start till mål – Vi är alltid bara ett samtal bort.
Image

Effektivitet

Njut av tystnad och komfort med minimala driftkostnader. Vi har kunskap och samarbete med pålitliga, lokala leverantörer.

Staffanstorp

Image
Här har vi ett rejält stort 1 1/2 plans hus med frontespis som tillval Boarean på närmare 200 m2. På denna ritning har vi ritat det som två separata lägenheter för kunds räkning. Möjligheterna är stora då ni själva påverkar planlösning på båda planen. Huset är vitputsat med grå takpannor, fönster med spröjs i aluminiumfärg samt silvrigt plåtarbete. Pris på förfrågan

Vellinge

Image
I Vellinge kommun och Östra Grevie har vi byggt detta vinkel hus med frontespis och takkupa. Boarea på 175 m2 med ryggåsresning i vardagsrum och full takhöjd. Huset har totalt fem sovrum och ett allrum på ovanvåningen, kök, vardagsrum och tvättstuga på första plan. Här har vi även byggt till ett litet enkel garage. Pris på förfrågan

Boken

Image
I Eslövs området har vi byggt ett två plans radhus i ljusgrå puts och vita gesimser vid gavlarna Här har man tagit tillvara på varje m2 boarea för ett smart boende. Varje lägenhet är på 120 m2 med 3 sovrum på ovanvåning samt ett tv rum, första våning har öppen planlösning med kök och tänkt att ha sin egen lilla täppa på baksidan En toalett med dusch på varje våning samt en tvättstuga/teknikrum på första plan Som vanligt hos oss har ni möjlighet att påverka planlösning och utseende

  Kontakta oss


  Fördelarna med att bygga stenhus i Båstad
  Ett stenhus, med sin robusta byggnad, ger utmärkt isolering mot både värme och kyla, vilket bidrar till minskade underhållskostnader och förbättrad komfort. Vi fokuserar på att bygga hem som är estetiskt tilltalande och energieffektiva för att minska dina energikostnader. Genom att ständigt vidga våra kunskaper inom ny energiteknik, säkerställer vi att varje hem vi bygger är både ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

  Varför välja stenhus i Landskrona?

  Stenhus är kända för sin robusta konstruktion, de har utmärkt värmeisolering och låga underhållskostnader, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt och pålitligt bostadsalternativ. På Stenhus AB prioriterar vi att bygga hem som är bekväma att bo i samtidigt som de är billiga när det gäller energianvändning. Genom att ständigt utbilda oss inom de senaste energiteknikerna ser vi till att våra byggnadsprojekt är så energisnåla som möjligt, till förmån för både din plånbok och miljön.

  Engagemang från första spadtaget till inflytt

  Att välja oss för ditt byggprojekt i Landskrona innebär mer än att bara anlita ett byggföretag. Du väljer en partner som är engagerad i hela byggprocessen. Vårt team är litet nog för att erbjuda korta beslutsvägar och tät kommunikation, vilket innebär att vi alltid är bara ett samtal bort för att svara på dina frågor och ge dig det stöd du behöver.

  Som ansvariga för både försäljning och materialbeställningar är vi djupt insatta i varje detalj av ditt byggprojekt, vilket säkerställer att varje steg i processen uppfyller de högsta standarderna, från materialval till det slutliga utförandet. Vi samarbetar med noggrant utvalda partners för att kunna skapa ett team som inte bara levererar, utan också möter de specifika krav och förväntningar som ditt projekt ställer. Med Stenhus AB blir din dröm om ett perfekt hem verklighet. 

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och börja resan mot att förverkliga din vision av ett arkitektritat stenhus i Landskrona.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans ta de första stegen mot att förverkliga din vision av ett arkitektritat stenhus i Landskrona.

  Här finns vi

  Stenhus Skåne, Stenhus Malmö, Stenhus Ängelholm, Stenhus Båstad