Bygga hus Skåne

Planerar du att bygga hus i Skåne? Vi på Stenhus AB är experter på att skapa arkitektritade stenhus som inte bara är hållbara och energieffektiva, utan även skräddarsydda efter dina specifika önskemål och behov. Som ledande hustillverkare erbjuder vi nyckelfärdiga hus i Skåne som kombinerar kvalitet, komfort och kostnadseffektivitet.
Image
Image

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr stenhus som speglar just dina önskemål, från rymliga villor till mysiga Attefallshus.
Image

Transparens

Nära kundkontakt och transparenta processer ger dig full insyn från start till mål – Vi är alltid bara ett samtal bort.
Image

Effektivitet

Njut av tystnad och komfort med minimala driftkostnader. Vi har kunskap och samarbete med pålitliga, lokala leverantörer.

Staffanstorp

Image
Här har vi ett rejält stort 1 1/2 plans hus med frontespis som tillval Boarean på närmare 200 m2. På denna ritning har vi ritat det som två separata lägenheter för kunds räkning. Möjligheterna är stora då ni själva påverkar planlösning på båda planen. Huset är vitputsat med grå takpannor, fönster med spröjs i aluminiumfärg samt silvrigt plåtarbete. Pris på förfrågan

Vellinge

Image
I Vellinge kommun och Östra Grevie har vi byggt detta vinkel hus med frontespis och takkupa. Boarea på 175 m2 med ryggåsresning i vardagsrum och full takhöjd. Huset har totalt fem sovrum och ett allrum på ovanvåningen, kök, vardagsrum och tvättstuga på första plan. Här har vi även byggt till ett litet enkel garage. Pris på förfrågan

Boken

Image
I Eslövs området har vi byggt ett två plans radhus i ljusgrå puts och vita gesimser vid gavlarna Här har man tagit tillvara på varje m2 boarea för ett smart boende. Varje lägenhet är på 120 m2 med 3 sovrum på ovanvåning samt ett tv rum, första våning har öppen planlösning med kök och tänkt att ha sin egen lilla täppa på baksidan En toalett med dusch på varje våning samt en tvättstuga/teknikrum på första plan Som vanligt hos oss har ni möjlighet att påverka planlösning och utseende

  Kontakta oss


  Därför ska du välja stenhus när du ska bygga hus i Skåne
  Stenhus kännetecknas av sin robusta konstruktion, utmärkta värmeisolerande förmåga och låga underhållskostnader, vilket gör dem till ett utmärkt val för den som söker ett långsiktigt och pålitligt boende. Vi är en hustillverkare i Skåne som bygger hus som är gjorda för att vara energisnåla, vilket inte bara gynnar miljön utan även din ekonomi. Vi använder den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att varje hem vi bygger är av högsta möjliga kvalitet.

  Hjälp genom hela processen

  Att välja oss när du ska bygga hus i Skåne innebär att du får en partner som är engagerad från första spadtaget tills att du står i ditt färdiga hem. Vårt team är så pass litet för att kunna erbjuda personlig service och snabba beslutsvägar, vilket garanterar att dina frågor och behov alltid hanteras effektivt.

  Vi är inte bara ansvariga för försäljning och materialbeställningar utan är djupt engagerade i varje detalj av ditt byggprojekt. Detta innebär att varje aspekt av byggnadsprocessen, från val av material till det färdiga resultatet, är av högsta kvalitet. Genom att samarbeta med noggrant utvalda partners, säkerställer vi att ditt nyckelfärdiga hus i Skåne inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

  Starta din resa mot drömhemmet idag

  Kontakta oss på Stenhus AB för en kostnadsfri offert och ta det första steget mot att förverkliga din dröm om att bygga hus i Skåne. Vårt engagemang, expertis och kundfokus gör oss till den ideala partnern för ditt husbygge. Låt oss tillsammans skapa ett hem som speglar just dina önskemål och behov.

  Här finns vi

  Stenhus Skåne, Stenhus Malmö, Stenhus Ängelholm