Stenhus Malmö

Drömmer du om ett unikt och personligt hem i Malmö? Då är Stenhus AB din ideala partner. Vi är specialiserade på att bygga arkitektritade stenhus som inte bara är hållbara och energieffektiva, utan även skräddarsydda för att möta dina specifika önskemål och behov.
Image
Image

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr stenhus som speglar just dina önskemål, från rymliga villor till mysiga Attefallshus.
Image

Transparens

Nära kundkontakt och transparenta processer ger dig full insyn från start till mål – Vi är alltid bara ett samtal bort.
Image

Effektivitet

Njut av tystnad och komfort med minimala driftkostnader. Vi har kunskap och samarbete med pålitliga, lokala leverantörer.

Staffanstorp

Image
Här har vi ett rejält stort 1 1/2 plans hus med frontespis som tillval Boarean på närmare 200 m2. På denna ritning har vi ritat det som två separata lägenheter för kunds räkning. Möjligheterna är stora då ni själva påverkar planlösning på båda planen. Huset är vitputsat med grå takpannor, fönster med spröjs i aluminiumfärg samt silvrigt plåtarbete. Pris på förfrågan

Vellinge

Image
I Vellinge kommun och Östra Grevie har vi byggt detta vinkel hus med frontespis och takkupa. Boarea på 175 m2 med ryggåsresning i vardagsrum och full takhöjd. Huset har totalt fem sovrum och ett allrum på ovanvåningen, kök, vardagsrum och tvättstuga på första plan. Här har vi även byggt till ett litet enkel garage. Pris på förfrågan

Boken

Image
I Eslövs området har vi byggt ett två plans radhus i ljusgrå puts och vita gesimser vid gavlarna Här har man tagit tillvara på varje m2 boarea för ett smart boende. Varje lägenhet är på 120 m2 med 3 sovrum på ovanvåning samt ett tv rum, första våning har öppen planlösning med kök och tänkt att ha sin egen lilla täppa på baksidan En toalett med dusch på varje våning samt en tvättstuga/teknikrum på första plan Som vanligt hos oss har ni möjlighet att påverka planlösning och utseende

  Kontakta oss


  Varför bygga stenhus i Malmö?
  Stenhus erbjuder en robust konstruktion med utmärkt värmeisolering och lågt underhåll, vilket gör dem till ett idealiskt och stabilt boendealternativ. Vi lägger stor vikt vid att bygga hem som inte bara är behagliga att leva i utan också kostnadseffektiva när det gäller energi och drift. Genom kontinuerlig utbildning inom energifrågor ser vi till att våra projekt är så energieffektiva som möjligt, vilket gynnar både din ekonomi och miljön.

  Lyssnar till dina önskemål

  När du väljer att bygga stenhus i Malmö med oss, kan du vara säker på att vi lyssnar till dina önskemål. Vår flexibilitet i designprocessen innebär att du kan sätta din egen unika prägel på ditt framtida hem, med utrymme för personliga preferenser och idéer.

  Engagemang från start till mål

  Att välja oss för ditt projekt i Malmö betyder mer än att bara välja ett byggföretag. Du väljer en pålitlig partner som är engagerad genom hela byggprocessen. Vår lilla organisation möjliggör korta beslutsvägar och nära, ibland daglig kommunikation, vilket innebär att vi alltid är bara ett telefonsamtal bort för att svara på dina frågor och ge dig det stöd du behöver.

  Som både säljare och ansvariga för materialbeställning och leveranser, är vi djupt engagerade i varje detalj av ditt byggprojekt. Detta garanterar att varje steg i processen uppnår högsta möjliga standard, från urval av material till det slutgiltiga utförandet.

  Genom att samarbeta med noggrant utvalda partners kan vi skapa ett team som alltid levererar och som är anpassat för att uppfylla de unika krav och förväntningar som ditt projekt innebär. Med Stenhus AB blir drömmen om ett perfekt hem i Malmö verklighet.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans förverkliga din vision av ett arkitektritat stenhus i Malmö.

  Här finns vi

  Stenhus Skåne, Stenhus Ängelholm