Stenhus Skåne

När du drömmer om ett unikt och personligt hem i Skåne, då kan vi vara din perfekta partner. Vi specialiserar oss på att bygga arkitektritade stenhus som är hållbara och energieffektiva och som utformas efter era önskemål.
Image
Image

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr stenhus som speglar just dina önskemål, från rymliga villor till mysiga Attefallshus.
Image

Transparens

Nära kundkontakt och transparenta processer ger dig full insyn från start till mål – Vi är alltid bara ett samtal bort.
Image

Effektivitet

Njut av tystnad och komfort med minimala driftkostnader. Vi har kunskap och samarbete med pålitliga, lokala leverantörer.

Staffanstorp

Image
Här har vi ett rejält stort 1 1/2 plans hus med frontespis som tillval Boarean på närmare 200 m2. På denna ritning har vi ritat det som två separata lägenheter för kunds räkning. Möjligheterna är stora då ni själva påverkar planlösning på båda planen. Huset är vitputsat med grå takpannor, fönster med spröjs i aluminiumfärg samt silvrigt plåtarbete. Pris på förfrågan

Vellinge

Image
I Vellinge kommun och Östra Grevie har vi byggt detta vinkel hus med frontespis och takkupa. Boarea på 175 m2 med ryggåsresning i vardagsrum och full takhöjd. Huset har totalt fem sovrum och ett allrum på ovanvåningen, kök, vardagsrum och tvättstuga på första plan. Här har vi även byggt till ett litet enkel garage. Pris på förfrågan

Boken

Image
I Eslövs området har vi byggt ett två plans radhus i ljusgrå puts och vita gesimser vid gavlarna Här har man tagit tillvara på varje m2 boarea för ett smart boende. Varje lägenhet är på 120 m2 med 3 sovrum på ovanvåning samt ett tv rum, första våning har öppen planlösning med kök och tänkt att ha sin egen lilla täppa på baksidan En toalett med dusch på varje våning samt en tvättstuga/teknikrum på första plan Som vanligt hos oss har ni möjlighet att påverka planlösning och utseende

  Kontakta oss


  Varför välja stenhus i Skåne?
  Stenhus är robusta, med god värmeisoleringsförmåga och lågt underhållsbehov, och ses därför som enkla och stabila hus att bo i. För oss på Stenhus HE AB fokuserar vi just på att bygga behagliga hem med låga energi- och driftkostnader. Vi utbildar oss kontinuerligt i energifrågor för att säkerställa att våra byggprojekt blir så energieffektiva som möjligt, vilket gynnar både husägarens plånbok och miljön.

  Vi möter dina behov

  När du väljer att bygga stenhus i Skåne ser vi till att dina önskemål och behov möts. Genom att vara flexibla i designen kan du sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem med egna preferenser och idéer.  

  Engagemang från start till mål

  När du väljer Stenhus HE AB för att bygga ditt stenhus i Skåne väljer du mer än bara ett byggföretag. Du väljer en pålitlig partner som är engagerad i varje steg av processen. Vår styrka ligger i vår lilla organisation, vilket ger oss möjlighet att erbjuda korta beslutsvägar och en tät, ibland daglig kommunikation under hela byggprocessen. Detta betyder att vi alltid bara är ett telefonsamtal bort, redo att svara på dina frågor och ge dig den information och det stöd du behöver. Som både säljare och ansvariga för materialbeställning och leveranser, är vi djupt involverade i varje aspekt av ditt husbygge. Detta säkerställer att varje del av projektet håller högsta standard, från materialval till det slutliga resultatet. 

  Genom att arbeta tillsammans med noggrant utvalda partners, skapar vi ett team som alltid levererar, och som är anpassat för att möta de specifika kraven och förväntningarna i ditt unika projekt. Med Stenhus HE AB blir din vision av ett perfekt hem verklighet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert! 

  Här finns vi

  Stenhus Malmö, Stenhus Ängelholm