Stenhus Båstad

Drömmer du om ett personligt och unikt hem? Då är vi på Stenhus AB din perfekta samarbetspartner. Vi specialiserar oss på att bygga arkitektritade stenhus i Båstad som inte bara är hållbara och energieffektiva men också skräddarsydda för att uppfylla just dina önskemål och behov. Om du vill bygga stenhus i Båstad, kontakta oss idag.
Image
Image

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr stenhus som speglar just dina önskemål, från rymliga villor till mysiga Attefallshus.
Image

Transparens

Nära kundkontakt och transparenta processer ger dig full insyn från start till mål – Vi är alltid bara ett samtal bort.
Image

Effektivitet

Njut av tystnad och komfort med minimala driftkostnader. Vi har kunskap och samarbete med pålitliga, lokala leverantörer.

Staffanstorp

Image
Här har vi ett rejält stort 1 1/2 plans hus med frontespis som tillval Boarean på närmare 200 m2. På denna ritning har vi ritat det som två separata lägenheter för kunds räkning. Möjligheterna är stora då ni själva påverkar planlösning på båda planen. Huset är vitputsat med grå takpannor, fönster med spröjs i aluminiumfärg samt silvrigt plåtarbete. Pris på förfrågan

Vellinge

Image
I Vellinge kommun och Östra Grevie har vi byggt detta vinkel hus med frontespis och takkupa. Boarea på 175 m2 med ryggåsresning i vardagsrum och full takhöjd. Huset har totalt fem sovrum och ett allrum på ovanvåningen, kök, vardagsrum och tvättstuga på första plan. Här har vi även byggt till ett litet enkel garage. Pris på förfrågan

Boken

Image
I Eslövs området har vi byggt ett två plans radhus i ljusgrå puts och vita gesimser vid gavlarna Här har man tagit tillvara på varje m2 boarea för ett smart boende. Varje lägenhet är på 120 m2 med 3 sovrum på ovanvåning samt ett tv rum, första våning har öppen planlösning med kök och tänkt att ha sin egen lilla täppa på baksidan En toalett med dusch på varje våning samt en tvättstuga/teknikrum på första plan Som vanligt hos oss har ni möjlighet att påverka planlösning och utseende

  Kontakta oss


  Fördelarna med att bygga stenhus i Båstad
  Ett stenhus, med sin robusta byggnad, ger utmärkt isolering mot både värme och kyla, vilket bidrar till minskade underhållskostnader och förbättrad komfort. Vi fokuserar på att bygga hem som är estetiskt tilltalande och energieffektiva för att minska dina energikostnader. Genom att ständigt vidga våra kunskaper inom ny energiteknik, säkerställer vi att varje hem vi bygger är både ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

  Fördelar med Stenhus i Båstad

  Stenhus erbjuder robusta konstruktioner med överlägsen värmeisolering och lågt underhåll, vilket gör dem till ett bra och stabilt boendealternativ. Vi fokuserar på att skapa hem där det är behagligt att bo och som samtidigt är kostnadseffektiv i termer av energi och underhåll. Genom att kontinuerligt utbilda oss inom energieffektivitet ser vi till att våra byggprojekt är så energisnåla som möjligt, vilket gynnar både din plånbok och miljön.

  Att bygga ditt stenhus i Båstad med oss innebär att dina önskemål blir hörda. Vår flexibilitet i design och utformning låter dig sätta din personliga prägel på ditt framtida hem, med möjlighet för egna idéer och preferenser.

  Engagemang från start till mål

  Att välja oss för ditt byggprojekt i Båstad innebär att du får mer än bara ett byggföretag, du får en pålitlig partner som är med dig genom hela byggprocessen. Då vi är ett litet företag tillåter det oss att erbjuda korta beslutsvägar och ha tät, ibland daglig kommunikation, vilket innebär att vi alltid är ett telefonsamtal bort.

  Som ansvariga för både försäljning och materialbeställning är vi djupt involverade i varje aspekt av ditt byggprojekt. Detta säkerställer att varje del av processen möter de högsta standarderna, från valet av material till den slutliga leveransen.

  Vårt samarbete med noggrant utvalda lokala partners skapar ett team som alltid levererar resultat som är skräddarsydda för att möta de unika kraven och förväntningarna på ditt projekt. Med Stenhus AB blir din dröm om ett stenhus verklighet.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans ta de första stegen mot att förverkliga din vision av ett arkitektritat stenhus i Båstad.

  Här finns vi

  Stenhus Skåne, Stenhus Malmö, Stenhus Ängelholm